Kartonska ambalaža

Ambalaža od valovite lepenke obuhvata izradu kutija u svim debljinama i kvalitetima kartona (mikrival, sitan i krupan val, petoslojna) i to u ameriken varijanti (klasične kutije) i u štancanoj varijanti (složive kutije, kutije za automatske pakerice itd.).Sve kutije mogu biti sa štampom u više boja.

Plastična ambalaža

Njegova glavna prednost je njegova svestranost koja omogućava širok spektar upotrebljivosti. Ako uzmemo u obzir širok raspon temperaturnih granica, njegova upotrebljivost je još veća. Prirodna refleksija vode i mogućnost dodavanja aditiva u osnovni polimer povećavaju upotrebljivost - ambalaža je pogodna za loše vremenske uslove i otporna je na hemijska jedinjenja. Vodonepropusnost i posebna priroda hemijskih veza čine ambalažu od kartonplasta, otpornu na kiseline, alkalne slane rastvore, bakterije, plesni i alge. Prema tim činjenicama proizvodi za pakovanje se tretiraju kao proizvodi koji zahtevaju visoke higijenske standarde. Korišćenje kartonplasta garantuje potpunu reciklažu na kraju životnog veka svakog proizvoda. Reciklat (reciklirani proizvod) može se ponovo koristiti u proizvodnji novih panela ili novih proizvoda. Rezultat je manje otpada i zagađenja. Naša kompanija je svjesna da recikliranje nije samo proces već i ulaganje u bolje okruženje u budućnosti.

Pene

Pene se mogu obrađivati po vašoj želji, ali se mogu koristiti u kombinaciji sa našim pakovanjem.
U našu ambalažu se mogu ugraditi razne zaštitne pene (od 18-140kg / m³) kako bi se dodatno zaštitio vaš proizvod.
Karakteristike:
• ESD pena za zaštitu električnih komponenti
• lagana pena za zaštitu lakših proizvoda
• teška pena za zaštitu težih predmeta
• kombinacije termički vezanih pena
• samoljepljive pjene
• Kspe-pene za zaštitu proizvoda osjetljivih na abraziju
• zvučna i termoizolaciona pena
Pametna polietilenska ambalaža je ekološki prihvatljiva, 100% reciklažna i nudi širok spektar različitih pakovanja, posebno pogodnih za zaštitu osetljivih površina od mehaničkih oštećenja tokom faze proizvodnje ili tokom transporta proizvoda. Pakovanje je lagano, elastično i olakšava upotrebu.

Umreženi polietilen
Umreženi polietilen je polietilenska pena zatvorene ćelije. Zbog svoje specifične strukture daje proizvodu estetski izgled i ekstremnu zaštitu. Ova pena dobro se nadopunjuje sa našim materijalima i pogodna je za pakovanje najosjetljivijih proizvoda koji se moraju dostaviti našim kupcima bez ikakvih ogrebotina, mrlja, mrlja itd. Pjena dolazi u različitim gustinama i debljinama.

Ekspandirani polietilen
Format pakovanja od ekspandiranog polietilena je savršeno rešenje za pakovanje proizvoda koji zahtevaju posebnu zaštitu. Napravljena je od polietilena od pene zatvorene ćelije koji obezbeđuje odličnu zaštitu osetljivih područja od mehaničkih oštećenja i dobro se slaže sa našim proizvodima. Format je lagan, lagan i jednostavan za upotrebu. Po njegovoj upotrebi polietilen sa zatvorenim ćelijama je jedan od polimernih materijala koji se proizvodi u različitim oblicima

Kreativna ambalaža

Naše razvojno istraživačko odeljenje osnovano je 2014. god u Kopru
Partnerstvo sa K.M.K box je bio logičan nastavak poslovne politike naše kompanije.
Nova rešenja koja će rezultirati ekonomičnim rešenjima za pakovanje za naše kupce i korisnike ambalaže su osnova za razvojni centar.
Mi smo svesni toga da je znanje jedino dobro koje garantuje postojanje preduzeća na duži rok.
Naše razvojno istraživačko odeljenje sledi ciljevima kao što su kreativnost u izradi ambalaže - upotreba različitih materijala i ekološke orjentacije proizvoda.